Ceļu būves tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Ceļu būves tehnikas remonts, Greideru remonts. Buldozeru lāpstas remonts.

Nortire, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Nortire ir viens no vadošajiem riepu tirgotājiem Baltijā.

SIA Nortire – riepu rūpnīcas Global Rubber Industry (GRI Tires) tiešā pārstāvniecība Latvijā.

Pārstāvam zīmolus – GRI, Camso (Solideal, Camoplast), Maxam, Techking, Ceat, TVZ axles, Mefro, Räder-Vogel, Tellure Rota, Minitop, Traxter, Slyagro, Mclaren tracks.

Uzņēmums piedāvā riepas, diskus, ķēdes un to sistēmas, asis piekabēm un riepu hermētiķus

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem, ✓ celtniecības tehnikai, ✓ ceļu būves tehnikai, ✓ noliktavas tehnikai.

Pēc pieprasījuma izgatavojam diskus un disku gredzenus.

Pieejamas asis piekabēm ar vai bez – ABS / bremzēm / stūrēšanas funkciju.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

Autospoguļu serviss, SIA

Dārgie klienti!Šajā laikā mēs strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!Gaidīsim Jūs!
Krustpils 33, Rīga, LV-1073
Apraksts: Autospoguļu darbnīca visu veidu automašīnām; Vieglajiem, smagajiem automobiļiem. Lukturu pulēšana. Darba pieredze kopš 2005. gada. Visiem darbiem dodam garantiju.

AJ Gravels, SIA, karjers Agitas 2

"Smiltskalni" , Grāveru pagasts, Krāslavas nov. LV-5655
Apraksts:

SIA "AJ Gravels" ir karjers Aglonā. Galvenā darbības specifika ir grants, smilts, akmens ieguve. Iegūšana un realizācija. Ekskavatoru noma, transporta pakalpojumi un piegāde.

Kames, SIA

Transporta 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts: SIA Kames veic celtniecības darbus - no atslēgas līdz jumtam!

Virpotava.lv, SIA

Spāres 21, Rīga LV-1002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Virpošana - Virpošanas pakalpojumi: Manuāli vadāmu darba galdu maksimālais pieļaujamais detaļas diametrs 450mm, garums 1300mm, virpas "patronas" caurejošais diametrs 50mm ✓ Metināšana - Metināšanas pakalpojumi: MIG/MAG - Melnā un nerūsējošā tērauda metināšana ar mūsdienīgu un jaudīgu metināšanas pusautomātu ✓ Frēzēšana - Frēzēšanas pakalpojumi: Horizontālā un vertikāla frēzēšana ar maksimālajiem detaļas izmēriem 1000x300x500 ✓ Tēšana - Ķīļrievas iestrāde: Ķīļrievas iestrāde jebkurai detaļai. ✓ Urbšana - Urbšanas pakalpojumi: Stacionārā un radiālā urbšana, jaunu urbumu veikšana, urbuma atjaunošanu, vītnes iestrāde ✓ Ciršana - Metāla šķēres: Metāla ciršana ar horizontālajām metāla šķērēm ar maksimālajiem izmēriem 6000x1500 līdz metāla biezumam 5mm

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

AZ eksperts, SIA - Auto vērtēšana

Ķengaraga 1, Rīga LV-1063
Apraksts:

Sniedzam sertificēta vērtētāja slēdzienus par kravas, vieglo automobiļu, meža tehnikas, ceļu būves un citu tehnikas vienību tirgus vērtību. Slēdziens derīgs šķiršanās un mantojuma procedūrai, uzņēmuma bilancei, maksātnespējas procesam, bankas kredītu saņemšanai, tehnikas atsavināšanas gadījumos. Nepieciešamības gadījumā veicam transportlīdzekļa atjaunošanas izmaksu aprēķinu.

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Apraksts: SIA "Terra SPS" ir poļu kompānijas ''MET-ROLL'' oficiālais pārstāvis Latvijā, kas specializējas projektēšanas un transportieru skrituļu un transportieru ierīču ražošanā. Pateicoties starpnieku neesamībai, varam piedāvāt produkciju par pašām izdevīgākajām cenām.

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
BŪVKONSTRUKCIJU HIDROIZOLĀCIJAS REMONTS:

Veicam pakalpojumu - būvkonstrukciju hidroizolācijas remonts. Tehnoloģijas: poliuretāna, cementa, akrilāta, epoksīda materiālu injekcijas. Poliuretāna, cementa pārklājuma materiāli.

MATERIĀLU TIRDZNIECĪBA: ✓ Autostāvvietu pārklājumi ✓ Betona kāpņu pārklājumi ✓ Betona padošanas piltuves, injekciju sūkņi ✓ Jaunbūves ✓ Schock - aukstuma tiltiņu pārrāvumi ✓ Skaņa, troksnis, vibrācija, akustika ✓ Starpsienas ✓ Epoksīda grīdu pārklājumi ✓ Balkoni un terases ✓ Betona rezervuāri ✓ Ceļu būves materiāli ✓ Ēku renovācija ✓ Grunts pastiprināšana ✓ Hidroizolācijas materiāli ✓ Jumta remonta materiāli ✓ Lauksaimniecības būves ✓ Notekūdeņu sistēmas ✓ Palīgmateriāli betonēšanai

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

Feramagus, SIA, Lauksaimniecības, celtniecības, meža tehnika

Egļu 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Lauksaimniecības tehnika un aprīkojums. Graudu pirmapstrādes, celtniecības un ceļu būves. Komunālā, meža tehnika, serviss un rezerves daļas.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Būvtehnikas, (celtniecības tehnikas) ceļu būves tehnikas tirdzniecība, serviss, remonts, rezerves, Lietota tehnika.Jauna tehnika . Būvtehnikas tirdzniecība.